Vilka gardiner är bäst för mig?

Published by: xivetoti on 8th Oct 2017 | View all blogs by xivetoti

Gardiner har länge varit en blandning av många inredningsdesigner, men i många tillfällen får de inte uppmärksamheten. Medan en storlek passar alla alternativ från butiker som Kmart och Bunnings är alla bra och bra för tillfälliga åtgärder, saknar de finess och stil att verkligen vara ett fristående designelement. Dragit eller öppet, gardiner är en kontaktpunkt för ett rum; de ramar fönstret på ungefär samma sätt som din hårklippning ramar ditt ansikte. Färg, struktur, längd, vikt, styling, någon dekoratör kommer att berätta att dessa komponenter kräver tanke och forskning.
Tyg och färg

Precis som kläderna du bär, våra gardiner kommer i en rad olika tyger, alla med sin egen unika textur, utseende och allmänt bruk. Hoppade du på ett ljust och ljust material för att skydda några UV-strålar, men behåll ljusstyrkan? Eller syftar du till att skapa ett varmt och ljustätt område där du kan njuta av en hemmabioupplevelse? Tyngd och färg på tyget spelar en stor roll i den skapade atmosfären. Vissa tyger är till och med anpassade håller förkylningen. Många hotell, till exempel, använder sammet, mocka eller tweed som deras väv av val eftersom de fäller värmen och är överraskande lätta att rengöra. För formella inställningar lägger tyngre tyger som sammet eller tung silke en snygghet av klass och lyx, medan billowy-linne passar till en avslappnad plats.Clipping Path Service

Mönstret är ett annat element som ska beaktas. Även om söta utskrifter kan ge lite charm till barnens lekrum, är det inte troligt att de passar bra med dina köksdiskar. Det allmänna förslaget är att om du har mönstrade möbler väljer du en blockfärg för att inte överväldiga utrymmet. Små neutrala mönster, som prickar eller paisley, kan skapa en känsla av textur utan att vara överväldigande. Du måste också överväga hur mycket av en design fixtur du vill att dina gardiner ska vara. Om du föredrar att de ska smälta in i rummet, kommer en liknande färg på väggen att krävas, men om du önskar att de ska popa, kommer en djärv färg att dra uppmärksamhet.
Längd

Även om gardiner ofta hängs precis ovanför ramen kan hängande dem högre skapa ett mer dramatiskt utseende och till och med lägga till illusionen av höjden i rummet. Hänger bredare än ramen ger stor glädje och ger full användning av fönstret när gardinerna dras till sidan. Längden är lika viktig som placeringen av hängskenan. Långa gardiner är mer benägna att samla damm och locka barn och husdjur att klättra, men de kan också vara elegant, raffinerade och lägga till lite klass i ett utrymme. Kortare gardiner är mycket mer praktiska och passar säkert många områden i hemmet. Den nuvarande trenden är att få gardinen att slå på golvet.
Rengöring

Ja, du är gardiner behöver rengöras. Med tiden kommer de också sannolikt att blekna. Det är inte något som många tänker på när du köper, men du kommer att sparka dig själv senare om du förstör de dyra, rena, rena draperierna.
Järnväg

Låt oss inte glömma skenan eller stången. Rubriken på gardinen kan hjälpa till att definiera det övergripande utseendet. Smidesjärn är ett klassiskt element som lägger till stil och sofistikering, men varför störa det om gardinens material är hängt för att dölja hela stången? Sedan är det draperiet. En grundläggande rubrik med krokar är traditionell och lätt att använda, medan en stångficka är mer lämplig för en gardin som inte kommer att dras. Plisserade rubriker verkar mer formella och flikrubriker är mycket mer avslappnade och anses vara en mer feminin och romantisk draperi.

Till slut kommer allt att fungera. Hem med små barn kräver ofta olika fönsterbehandlingar än en ungkarls kudde. Med så många val där ute är det enkelt att bli överväldigad. Det är där vårt specialiserade team kommer in. När du besöker ett av våra showroom och utropar din avsikt att köpa gardiner, tar vår sakkunniga säljare dig igenom design och citatprocessen. Eller vi kan komma till dig. Fördelarna med högkvalitativa gardiner är absolut nödvändiga, från att styra ljusnivån i ett rum för att förbättra rummets totala ytbehandling. Med en rad olika alternativ som motorisering eller förbättrad barnsäkerhet har The Blinds Gallery täckt Perth. Gör en förfrågan online och vi rabatterar ditt offert med 5%.

Comments

0 Comments

     
Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up now.