Cannabis Irrigation Supply: Dedicated till odlaren

Published by: delogizoxo on 3rd Oct 2017 | View all blogs by delogizoxo

Cannabis Irrigation Supply är ett familjeägt och drivet företag med både en onlinebutik ett lager beläget i San Diego-området som är dedikerat till odlare överallt. De har allt du behöver för att ta hand om dina cannabisväxter om du har 1 eller 100 000 för både inomhus och utomhus odling.

År 1996 drömde grundaren och ägaren / operatören Peter Luchsinger (pappa) idén om en internetbutik för droppbevattningsprodukter, speciellt utformad för husägaren, landscaper och kommersiell odlare. Därefter samlades en mycket erfaren personal i mikrobesprutningssystem. Drömmen kom till liv och 1997, och onlinebutiken föddes. Deras mål är att alltid sätta kunden först och att ge dem oöverträffad prissättning, kvalitet och utbildning i allt som dricker bevattning.

Det finns många metoder för bevattning och Cannabis Irrigation Supply strävar efter att ha tillgång till och vara exceptionellt utbildad om dem alla. Faktum är att Joyce (Mamma) för 35 år sedan var grundare av DIG Corporation, en av de första tillverkarna av lågvolymbevattning.

Denna växande butiksaffär är verkligen tillägnad odlaren och är en allomfattande bevattningsaffär som säljer en mängd olika kontroller, vattenanslutningar, filter, gödningsinjektorer, slangar, droppar och dropplister, rördelar och andra verktyg. De erbjuder också kostnadsfri systemdesign och teknisk support, och även en ordlista för de som är nya på den här terminologin.
medicinsk cannabisVissa tillverkare gör vissa produkter bättre än andra. Cannabis Irrigation Supply köper det bästa av olika leverantörer. Personalen testar sedan varje produkt för att säkerställa att den är av absolut högsta kvalitet. Företagets uppdrag är alltid att hjälpa kunder att hitta det bästa sättet att bevattna deras växer, med hjälp av de mest innovativa produkterna på marknaden. De har till och med en sida som är specifik för hemodlare och en sida som är specifik för kommersiella odlare.

En av de många omdömen som företaget har från sina kunder är den här från Colorado från en gentleman som heter Andrew. Han säger, "Cannabis Irrigation Supply är ett fantastiskt företag att arbeta med. De har levererat bevattningsdelar till vår anläggning i nästan två år nu utan ett problem. De har ett positivt lag som är kul att jobba med och de är alltid min första att gå till när det gäller bevattningsproblem och förnödenheter. Jag är tacksam, jag får jobba med och känner till det här laget och rekommenderar starkt alla som arbetar med dem. "

Comments

0 Comments

     
Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up now.