4 användningsområden för markiser

Published by: delogizoxo on 4th Oct 2017 | View all blogs by delogizoxo

# 1. Skärande uppvärmning och kylningskostnader

Om du är intresserad av att sänka uppvärmnings- och kylkostnaderna för ditt hem eller företag, samtidigt som du behåller en bekväm miljö, kan markiser vara det perfekta alternativet. På sommaren är markiser ett underbart val för att minska värmeökningen, och de besparingar de skapar kan överraska dig. Genom att förhindra att direkt solljus tränger in genom dörrar och fönster kan markiser minska värmeökningen med upp till 77 procent. Som ett resultat kan luftkonditioneringsapparater köra mer effektivt, och elanvändningen kan minskas med så mycket som 25 procent.rj markis


# 2. Ökande Curb Appeal

Oavsett om du är en husägare som är redo att förbättra din bostads skönhet eller en affärsägare som vill dra fler kunder till din dörr, är markiser ett effektivt och prisvärt sätt att öka din byggnadslista. Med ett omfattande utbud av stilar och mönster kan The New Dorchester Awning Company hjälpa dig att hitta de perfekta markiserna för att komplettera utseendet på ditt hem eller byggnad.

# 3. Skydda möbler
Många bostäder och företag i Boston och de omgivande samhällena är fyllda med dyra möbler eller föremål som har betydande sentimentala värden och solljus kan orsaka kaos på dessa tillhörigheter. Enligt kongressbiblioteket kan otillräckligt skydd mot solens skadliga UV-strålar resultera i avsevärd blekning av draperier, golvmaterial och möbler. Genom att minska mängden solljus som dina möbler är utsatta för, ger markiser ett utmärkt möbelskydd för dina värdefulla tillhörigheter.

# 4. Förbättra uteservering
Markiser är ett fantastiskt val om du är intresserad av att förbättra uteservering i ditt hem eller företag. Förutom att skydda möbler i rastplatser kan strategiskt installerade markiser erbjuda skyddade områden för dig och dina gäster att njuta av året runt. Under de varma sommarmånaderna kan markiserna avsevärt minska utetemperaturen och skydda individer från solens skadliga strålar. När himlen övergår med hot om regn eller snö, ger markiser skydd så att utomhusområden fortfarande kan användas.

Comments

0 Comments

     
Please login or sign up to post on this network.
Click here to sign up now.